Η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εορτασμού του προγράμματος ERASMUS 2019, πραγματοποίησε στην πλατεία Καπνεργάτη, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, μουσική εκδήλωση. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, την εκδήλωση χαιρέτησαν, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους, η αναπληρώτρια του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ζωή Αλεξίου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Θανάσης Δασκαλούδης και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Σμύρνης Karşıyaka Aydoğan Yağcı Sience and art Centre και Cigli Imkb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, όπως και από το σχολείο Is Palmieri-Rampone-Polo του Benevento της Ιταλίας, που φιλοξενούνταν από το 6ο ΓΕ.Λ. Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ «Footprints of history in the footsteps of  technology».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, επίσης, είκοσι τρείς μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα παραπάνω σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Καβάλας και πλήθος κόσμου, ενημερώθηκαν για τους στόχους των προγραμμάτων Erasmus+, για τις θετικές εμπειρίες μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στα προγράμματα αυτά και στη συνέχεια απόλαυσαν μία ωραία συναυλία, από τα μουσικά σύνολα του 6ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και τον Δήμο Καβάλας, για τη διαρκή στήριξή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.