Η Δόξα Βώλακα κατέκτησε το super cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Δράμας στο παιχνίδι απέναντι στον Πανδραμαϊκό, που διεξήχθη στο γήπεδο Νέας Κρώμνης. Ο Πανδραμαϊκός είχε την υπεροχή στο α΄ ημίχρονο, ενώ στο β΄ ημίχρονο η Δόξα Βώλακα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Σέγγου. Το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα (0-0) και ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν υπήρχε παράταση.
Ο Στάικος έκανε το 1-0 για την Δόξα Βώλακα, ο Καρασαββίδης ισοφάρισε 1-1 για τον Πανδραμαϊκό, ο Δράμπαλης έδωσε πάλι προβάδισμα στην Δόξα Βώλακα 2-1, ο Τσακίρης ισοφάρισε 2-2, ο Καρπιτσάρης σημείωσε το 3-2, ο Παγκάκης απέκρουσε το κτύπημα του Χατζηκυριάκου, ο Μουζενίτοβ πέτυχε το 4-2, ο Κωνσταντινίδης μείωσε 4-3 και ο Άρμεν ευστόχησε στο τελευταίο κτύπημα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 5-3 υπέρ της Δόξας Βώλακα.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής της τροπαιούχου ομάδας, Μπάμπης Καζεπίδης, δήλωσε: «Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλη η οικογένεια του Βώλακα, ήθελαν να ολοκληρώσουν το «τρεμπλ» και το καταφέραμε. Στρεφόμαστε πλέον, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή, στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι σίγουρος ότι, όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα θα φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε».
Οι κερκίδες στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νέας Κρώμνης, ήταν κατάμεστες από τους φιλάθλους των δύο σωματείων και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, τον αριστερό οπισθοφύλακα της Δόξας Βώλακα, Νίκο Καρπιτσάρη. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης, με βοηθούς την Φώφη Νικολαϊδου και την Μαρία Ζάχαρη και τέταρτος διαιτητής η Αγάπη Γεωργιάδου. Τα δύο σωματεία αγωνίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές:
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (προπονητής Γιώργος Λάλας)
Χαραλαμπίδη, Ζυρινίδη, Μπαμπαλή, Χάρη Καρασαββίδη, Καμίδη, Πετρίδη (63ο λεπτό Περσιανλής), Τσακίρη, Νίκο Παπαδόπουλο, Υψηλό (67ο λεπτό Κωνσταντινίδης), Αχαλινόπουλο, Γουνατίδη (88ο λεπτό Χατζηκυριάκου).
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ (Μπάμπης Καζεπίδης)
Παγκάκη, Κασσό (64ο λεπτό Τολμαϊδης), Καρπιτσάρη, Προκόπη Άρμεν (85ο λεπτό Αλέξανδρος Άρμεν), Μποσκοψίου, Βασιλειάδη, Σέγγο, Δράμπαλη, Τσιαμπάζη (64ο λεπτό Μουζενίτοφ), Στάικο, Σταμπουλή (85ο λεπτό Κωνσταντίνος Σέγγος).