Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου: Ο συντονιστής επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος επισκέφτηκε την Θάσο

0
15

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο, μεταξύ του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη και του νέου συντονιστή επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγου Δημήτριου Καρασαββίδη. Τον υποστράτηγο συνόδευαν, ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας και ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καβάλας, αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπαλατσούκας.

Συμμετείχαν, επίσης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου, αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κοντογεωργίου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρος Κιβράκης, ο δασάρχης Θάσου, Γεώργιος Ράνης και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θάσου, Ευστράτιος Πυρήνας. Ήταν η πρώτη επίσκεψη του νέου συντονιστή επιχειρήσεων στην Θάσο και η πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο και στελέχη του Δήμου. Βασικό θέμα της συνάντησης, ήταν η ανάλυση και εξειδίκευση του σχεδιασμού και των δράσεων για την αντιπυρική θωράκιση του νησιού κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, με έμφαση σε δράσεις πρόληψης.

Μετά από την συνάντηση, ο δήμαρχος δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και των αρμόδιων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, είναι διαχρονικά άριστη και συνεχής. Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο για την επίσκεψη και για το έντονο ενδιαφέρον του, για την καλύτερη δυνατή θωράκιση του νησιού μας κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του, που συνδέονται άμεσα και με την προστασία του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος της Θάσου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.