Εξασφάλισε χρηματοδότηση η πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, για την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

0
16
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Καβάλας ανακοίνωσε ότι, η πρόταση που υποβλήθηκε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με συνολικό προϋπολογισμό 1.858.797,46€ και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλε-έλεγχος/τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας, επιλέχθηκε να ενταχθεί στα υπό χρηματοδότηση έργα. «Η διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σταθερά προσανατολισμένη στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, συνεχίζει να εργάζεται, με στόχο την εξασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, του περιβάλλοντος και των εργαζομένων», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.