Εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της ακριτικής περιοχής

0
16

Στα πολιτικά πράγματα της ακριτικής περιοχής οι εξελίξεις αρχίζουν και γίνονται περισσότερα πυκνές απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ελευθέριου Ταμπουρίδη την εβδομάδα που πέρασε μάλλον «έριξε νερό» στον τροχό της προεκλογικής περιόδου.

Λίγες ημέρες μετά ξεκαθάρισε και η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Γιάννη Κυριακίδη, ο οποίος μπορεί να μην ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του, όμως πλέον το δηλώνουν στενοί του συνεργάτες κάτι που δεν έκαναν λίγες ημέρες πριν. Έτσι λοιπόν το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει ως προς τους υποψήφιους Δημάρχους που θα διεκδικήσουν την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία. Μέχρι τώρα σημείο το οποίο δημιουργούσε ερωτηματικά ήταν αυτό ακριβώς της υποψηφιότητας ή μη του Δημάρχου Γιάννη Κυριακίδη και της Κίνησης Νέων. Αυτό γιατί όλοι αναγνωρίζουν τη δυναμική που διατηρεί η παράταξη της Δημοτικής Αρχής, παρά την όποια φθορά. Έτσι λοιπόν όπως πριν καιρό είχε αναφερθεί, η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου και της παράταξης του, σε συνδυασμό με την εκφρασμένη όχι δημόσια ακόμα βούληση του Γεώργιου Θεοδωρίδη να είναι εκ νέου υποψήφιος, στερεί πολύτιμο «πολιτικό χώρο» προκειμένου να εμφανιστεί στο πολιτικό σκηνικό μια νέα πολιτική παράταξη. Ο καιρός φυσικά για να απαντηθούν όλα τα παραπάνω σενάρια έφτασε. Δεδομένο είναι πως σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Γιάννη Κυριακίδη αλλά και τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοίνωσε ουσιαστικά την δική του υποψηφιότητα ο Γιάννης Κεσκίνογλου, φέρνοντας τον πολιτικό σκηνικό της περιοχής μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση για την οποία όλοι συζητούσαν εδώ και καιρό. Τελικά «χωρούν» στην πολιτική σκηνή του ακριτικού Δήμου, τέσσερις συνδυασμοί και τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι; Οι απαντήσεις πολλές. Αξίζει όμως προσοχής μία από αυτές και έχει να κάνει με το σενάριο της αποχώρησης ενός από τους τρεις συνδυασμούς, αφού η είσοδος στην «πολιτική σκηνή» του συνδυασμού του Γιάννη Κεσκίνογλου θα φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον συνδυασμό αφού είναι δεδομένο πως οι μετακινήσεις θα είναι «αναγκαίες» μιας και δεν μπορούν να βρεθούν τόσα πρόσωπα για να στελεχωθούν επαρκώς τέσσερις συνδυασμοί. Εκτός και αν δεν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.