Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκαν το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. μαθητές και καθηγητές από το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο διευθυντής του Λυκείου Αναστάσιος Σαλής, οι καθηγήτριες Κατερίνα Κούσαλη, Θεοδώρα Κετσετσίδου, Ευμορφία Χατζηεσέ και οι μαθητές Σπύρος Μυτιληναίος, Θοδωρής Μαραπίδης, Δημήτρης Παντικίδης, Βαλεντίνος Καραζελίδης.

Το σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus “Open minded Generation” και στο πλαίσιο αυτό πήραν συνέντευξη από την πρόεδρος του φορέα Αλίκη Τσιαμούρα. Οι ερωτήσεις αφορούσαν στους τομείς δράσης του φορέα, ενώ τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Γραμμή Βοήθειας Κακοποιημένων παιδιών και γυναικών.

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη η κ. Τσιαμούρα κάλεσε τα παιδιά να γίνουν οι αυριανοί εθελοντές της Ένωσης Κυριών Δράμας, ευαισθητοποιώντας τους στο κομμάτι του εθελοντισμού και της συνεισφοράς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.