Ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα συγκινητική είναι η εκ νέου χρηματοδότηση του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία ΙΙΙ» από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

Με την έναρξη του προγράμματος από την 1η Απριλίου του 2021, θα δίνεται η δυνατότητα σε εβδομήντα πέντε συμπολίτες μας να λαμβάνουν πολύτιμη βοήθεια σε ποικίλους τομείς της ζωής τους. Εν μέσω της πανδημίας που ζούμε, το πρόγραμμα αυτό έρχεται να δημιουργήσει ένα χώρο σύνδεσης και υποστήριξης, ως απάντηση στην απομόνωση και το κλείσιμο του τελευταίου χρόνου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.       

Το πρόγραμμα «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία III» αφορά στην μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους θα ωφεληθούν εβδομήντα πέντε (75) οικογένειες. Παράλληλα στόχοι του προγράμματος είναι η ενημέρωση των ωφελούμενων σε θέματα υγείας και ασφάλειας, αλλά και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η ψυχολογική τους ενίσχυση, η κοινωνικοποίηση και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, μέσα από την τεχνολογία και την τέχνη. 

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ

ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.