Αλλαγή σκηνικού στον καιρό της περιοχής θα έχουμε σταδιακά τις επόμενες ημέρες, αφού σύμφωνα με τις προγνώσεις η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει και την περιοχή του δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

Όσο πρόσκαιρη και αν είναι η κακοκαιρία αυτή στην περιοχή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου ισχύουν οι άγραφοι κανόνες του φθινοπώρου, που θέλουν  την κάθε βροχή την εποχή αυτή  να επηρεάζει την πορεία της θερμοκρασίας. Το μικροκλίμα της περιοχής είναι μία από τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Ήδη το θερμόμετρο  έχει προσαρμοστεί σε «φθινοπωρινές» θερμοκρασίες  μετά τις τελευταίες  βροχές και όλοι γνωρίζουν πως δεν θα επανέλθει όσο και αν καλυτερέψει ο καιρός. Ίσως σε άλλες περιοχές η θερμοκρασία να ανέβαινε, όχι όμως στο Κάτω Νευροκόπι όπου η θερμοκρασία την εποχή αυτή σταδιακά αλλά σταθερά μόνο κατεβαίνει.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη βροχή του φθινοπώρου σχεδόν «αυτόματα» φέρνει θερμοκρασίες φθινοπώρου και κάτοικοι της περιοχής το γνωρίζουν καλά. Έτσι όλοι γνωρίζουν πως τουλάχιστον τα πρωινά το κρύο  είναι πάντα παρών αμέσως μετά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.