Την αποχή τους από τη διοίκηση της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ ανακοίνωσαν τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τα οποία εκφράζουν τις ενστάσεις τους, για την λανθασμένη αντίληψη άσκησης της διοίκησης στην εταιρεία. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν τα ακόλουθα: «Στη συνεδρίαση της εταιρίας ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.-Θ., που έγινε την 18/02/2021, τα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δεν συμμετείχαν και δεν θα συμμετάσχουν στο εξής σε καμία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς δεν έχουν ορίσει εκπροσώπους σε αυτό, δεδομένου ότι είναι παράτυπη η υφιστάμενη διοίκηση της εταιρίας (κάτι που συνάγεται και από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών/22-01-2021/αρ. πρωτ. 4985). Εκ μέρους των Επιμελητηρίων και προκειμένου να μη δημιουργηθεί διοικητική και λειτουργική δυσλειτουργία, σεβόμενοι πάντα τις επιχειρήσεις μας, ορίσαμε κοινό μας εκπρόσωπο, που συμμετέχει ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, τον κ. Παναγιώτη Αρχοντίκη.

Ως Επιμελητήρια, έχουμε εκφράσει επανειλημμένως τις ενστάσεις μας, για τον λανθασμένο τρόπο που ασκείται η διοίκηση στην εν λόγω εταιρία και έχουμε καταθέσει και τα νομικά μας επιχειρήματα επί αυτών. Παρά ταύτα, κάποιοι επιμένουν να κινούνται εκτός πλαισίου και στα όρια της θεσμικής εκτροπής, την οποία, φυσικά, τα Επιμελητήρια δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν.

Συνεπώς, αφού ο διακαής πόθος, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είναι η ΔΕΣΜ-ΟΣ να διοικείται αποκλειστικά από την Περιφέρεια και χωρίς τη συνεργασία των Επιμελητηρίων, αφήνουμε την παρούσα διοίκηση, δηλαδή την κα Ιωαννίδου και την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. που την έχει ορίσει, να έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν, αλλά κυρίως για τις συνέπειες αυτών τόσο στην εταιρία, όσο και στην επιχειρηματική κοινότητα της Περιφέρειας μας. Ο αγώνας των Επιμελητήριων, για την ενίσχυση και στήριξη της επιχειρηματικότητας, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.