Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στα Επιμελητήρια, έχει αναπτύξει διαδικτυακή εφαρμογή, με την ονομασία musicroyaltiespayments.uhc.gr, η οποία θα εξυπηρετεί τα ενδιαφερόμενα μέλη για την απόκτηση άδειας χρήσης πνευματικών-μουσικών δικαιωμάτων.

Η διαδικασία θα γίνεται διαδικτυακά, με αυτόματο έλεγχο ταμειακής ενημερότητας της επιχείρησης-μέλους του Επιμελητηρίου, με διαδικτυακή κατάθεση ενυπόγραφης αίτησης, αυτόματο υπολογισμό του κόστους απόκτησης άδειας χρήσης μουσικών δικαιωμάτων, πληρωμή του κόστους μέσα από το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ και με τη χρήση ηλεκτρονικών κωδικών πληρωμής. Τα βήματα για την απόκτηση άδειας χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων, τα οποία έχουν απλοποιηθεί και θα αφορούν αποκλειστικά στον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία-επαγγελματία, είναι τα εξής:

– Καταχώρηση Α.Φ.Μ. της επιχείρησης

– Αυτόματος έλεγχος ταμειακής ενημερότητας της επιχείρησης στο Επιμελητήριο που ανήκει

– Αυτόματος υπολογισμός του κόστους του παράβολου που θα πρέπει να καταβληθεί από τον αιτούνται, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει ορίσει ο φορέας «Αυτοδιαχείριση», ή αργότερα και κάποιος άλλος φορέας πνευματικών δικαιωμάτων

– Διαδικτυακή υποβολή ενυπόγραφης αίτησης

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στον αριθμό: 2510222212.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.