Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σαμψούντας διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) στη διάρκεια της έκθεσης επίπλων και διακόσμησης Samsun 2019, σε συνεργασία με την Ένωση MOBID (κατασκευαστές επίπλων και σύλλογος επιχειρηματιών της Σαμψούντας). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 17 Μαρτίου 2019, ενώ η εκδήλωση B2B στις 13 Μαρτίου 2019. Επίσης, στις 14 Μαρτίου 2019, θα γίνουν επισκέψεις στους τοπικούς κατασκευαστές επίπλων. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την TÜYAP, η οποία είναι ο διοργανωτής της έκθεσης και του MOBID.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση, είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επίπλωσης και διακόσμησης. Αυτές οι εταιρείες θα είναι οι συμμετέχουσες στην εκδήλωση B2B. Η συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις είναι δωρεάν. Τα τοπικά έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα διαμονής καλύπτονται από το MOBID, ενώ το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες.

Για την έγκαιρη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510222212 (εσωτερικό 4, ή εσωτερικό 11) και στο email info@chamberofkavala.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.