Ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο “Σύγχρονοι θεραπευτικοί χειρισμοί για τον ογκολογικό ασθενή. Από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική θεραπεία”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 18 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hydrama Grand στην πανέμορφη πόλη της Δράμας.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συζητήσουμε τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε βασικούς τομείς της ογκολογίας και να ενημερώσουμε αλλήλους για τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ιατροί, καθώς και να μεταλαμπαδεύσουμε την απαραίτητη γνώση στη νεότερη γενιά ιατρών.
Ζητήθηκε από τους εξέχοντες συνάδελφους, που θα μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν στο συνέδριο ως oμιλητές, να παρουσιάσουν απλές, περιεκτικές ομιλίες που θα είναι κατανοητές από τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, αλλά και από το κοινό. Επίσης, στο συνέδριο θα αναπτυχθούν και θέματα ιατρονομικά όπως το ιατρικό σφάλμα.
Ζητήθηκε επίσης από τους προέδρους των τραπεζιών, με κατάλληλες και στοχευμένες ερωτήσεις, να προκαλέσουν τη συζήτηση με τους άλλους συναδέλφους και τα μέλη του κοινού που θα παρακολουθήσουν.
Το αντικείμενο του συνεδρίου και των ομιλιών αφορά στην πρόληψη του καρκίνου, σε όλες τις εξελίξεις και στα νεότερα δεδομένα, στην κλινική, στην ακτινοθεραπευτική και στην χειρουργική ογκολογία, στις συχνότερεςκακοήθειες, καθώς και στις ιδιαιτερότητες της νοσηλευτικής αντιμετώπισης των ασθενών αυτών.
Έτσι, πιστεύουμε πως οι συνάδελφοι και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από σημαντικά ζητήματα της ογκολογίας και της καθημερινής κλινικής πρακτικής.

Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας!

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με:

1) ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Γ.Ν ΚΑΒΑΛΑΣ,
2) ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ
3) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
4) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Έναρξη: Παρασκευή 16/6 11:00- Εγγραφές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.