Το Επιμελητήριο Καβάλας εφιστά την προσοχή των επιχειρηματιών, στο φαινόμενο που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα, επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρηματίες, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από τη Διεύθυνση Υγιεινής, ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία, για να τακτοποιήσουν διάφορα θέματα, ή να προτείνουν διάφορα προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α. και ζητούν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να αποστείλουν υλικό, ή άλλες πληροφορίες. Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να ζητάνε σε έντυπη, ή ηλεκτρονική μορφή, την οποιαδήποτε προσφερόμενη υπηρεσία, καθώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, δεδομένου ότι αυτά είναι παραπλανητικά τηλεφωνήματα, τα οποία έχουν στόχο την εξαπάτηση των επιχειρηματιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510222212 και στο email: info@chamberofkavala.gr.

Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση της Ουτρέχτης

Επίσης, το Επιμελητήριο ενημερώνει ότι, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού», διοργανώνει τη 2η ελληνοολλανδική έκθεση «Feel, Taste, Live Greece!» στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Houten στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Το θέμα της έκθεσης είναι η Ελλάδα, οι εμπορικές σχέσεις και ο διαπολιτισμικός διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με εξωστρεφείς προθέσεις και προϋποθέσεις σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν διαύλους δικτύωσης, προώθησης και διαφήμισης στην Ολλανδία και σε θεσμικούς φορείς που επιθυμούν να προβάλουν την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, τα τοπικά προϊόντα, τον θεματικό τουρισμό κ.ά., σε Ολλανδούς και Έλληνες της Ολλανδίας.

Σε όσους συμμετάσχουν ως εκθέτες, θα υπάρχει δυνατότητα λιανικής πώλησης απευθείας στο ολλανδικό κοινό της έκθεσης και πρόσβαση στις B2Β συναντήσεις, που θα γίνουν με τοπικούς εμπορικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από την BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο), για να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και εμπειρίες, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα και να περάσουν υπέροχες στιγμές με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα δώρα που τους περιμένουν. Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας, που θέλουν να συμμετέχουν, να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 συμπληρώνοντας το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here