Ερώτηση από τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Θάσου: Γιατί δεν άρχισε το έργο στον κεντρικό χείμαρρο των Λιμεναρίων;

0
31

Ερώτηση προς την δημοτική Αρχή, για το έργο της διευθέτησης του χειμάρρου των Λιμεναρίων, κατέθεσαν στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θάσου, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», Νικόλαος Χρυσάφης, Λάμπρος Λαμπρινίδης, Αργυρώ Φιλαρέτη, Βασίλειος Χονδρογιάννης. Αναλυτικά αναφέρουν τα εξής: «Πάγιο αίτημα των κατοίκων Λιμεναρίων, αποτελεί η συνολική αντιπλημμυρική θωράκιση του χωριού. Αυτή περιλαμβάνει και την διευθέτηση του κεντρικού χειμάρρου, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες των πλημμυρικών φαινομένων, που επανειλημμένα βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το συγκεκριμένο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3.055.000 ευρώ, ουσιαστικά έχει σταματήσει πριν καλά-καλά αρχίσει, συγκεκριμένα πριν από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Θέλουμε να ρωτήσουμε την δημοτική Αρχή, γιατί έχει συμβεί αυτό, πότε ακριβώς θα αρχίσουν οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου και σε πόσο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί. Τέλος, ρωτάμε την δημοτική Αρχή, αν το έργο που σχετίζεται με την οριστική λύση του κεντρικού χειμάρρου Λιμεναρίων κινδυνεύει να χαθεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.