Διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα σύμφωνα με τους Στωικούς φιλοσόφους! Μάθετε πώς να παίρνετε τον έλεγχο του εαυτού σας αποδυναμώνοντας την επίδραση του αρνητισμού στη ζωή σας. Αναδείξτε τον δημιουργικό σας εαυτό και εξοστρακίστε την «τοξικότητα» από την καθημερινότητά σας.

Οι Στωικοί έμειναν στην Ιστορία ως οι φιλόσοφοι που κατάφεραν να πετύχουν την «απάθεια», τη δυνατότητα δηλαδή να μην επηρεάζεται η κρίση τους από εξωτερικούς παράγοντες.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, μαθηματικός και δάσκαλος της Φιλοσοφίας στην «Ελληνική Αγωγή», εξηγεί απλά και κατανοητά πώς ο καθένας μπορεί εύκολα να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και να φθάσει στην ευδαιμονία.

Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Το 1989 αποφοίτησε με “Άριστα” από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου και παρέμεινε ως μεταπτυχιακός υπότροφος μέχρι το 1993. Μετά τον απρόσμενο θάνατο των γονέων του, ανέλαβε μαζί με τον αδελφό του Άδωνι την διεύθυνση του εκδοτικού οίκου «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Από το 2003 διετέλεσε συμπαραγωγός της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής “Ελλήνων Έγερσις” που είχε ως σκοπό την παρουσίαση στο ευρύ κοινό όλων των σημαντικών έργων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Από το 2012 διδάσκει Αρχαία Ελληνικὴ Φιλοσοφία στην πρότυπη σχολή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Διοργανώνει θερινά σεμινάρια, εκδρομές αρχαιολογικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, πάντα με σκοπό την διάδοση του Ελληνικού Πνεύματος και την εξέλιξη της ανθρωπότητας, πάνω στις μεγάλες αξίες του Ελληνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.