Ηττήθηκε στην «πρεμιέρα» της στη Super League 2 η «Δόξα» Δράμας

0
8

Η καθυστερημένη έναρξη στο πρωτάθλημα επηρέασε την εμφάνιση της «Δόξας» Δράμας στο παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, εκτός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων. Ο σύλλογος της Θεσσαλίας, ήταν εμφανώς πιο έτοιμος και με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, σκόραρε τρία τέρματα και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0. Η «Δόξα» Δράμας καλείται να δώσει συνεχόμενα παιχνίδια, αφού δεν άρχισε κανονικά στο πρωτάθλημα, στα οποία χρειάζεται βαθμούς, για να μη χάσει έδαφος στη βαθμολογία από νωρίς.

Εναντίον του Α.Ο. Τρικάλων αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπολάκης, Αγγελόπουλος, Πινδώνης, Φυτόπουλος, Κόντος,. Μαυριάς, Σαμπανίδης (Βουγιακλίγια, Κουτσιανικούλης, Αγιώτης, Παπαϊωάννου).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας 1-1, Ο.Φ. Ιεράπετρας-Απόλλων Λάρισας 0-0, Χανιά-Εργοτέλης 0-1, Παναχαϊκή-Καραϊσκάκης Άρτας 2-2, Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1.

Την ερχόμενη αγωνιστική ημέρα (30-31 Ιανουαρίου 2021) η «Δόξα» Δράμας θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.