Με ηγέτιδα του «Εθνικού Μετώπου» την κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν και συμπαραστάτη την εγγονή του, η Γαλλία στηρίζει τις ελπίδες για ένα πατριωτικό τρόπο ζωής.

Πρόσφατα στο περιοδικό «Σύγχρονες Αξίες» η 83χρονη Μπριζίτ Μπαρντό παραχώρησε συνέντευξή της, όπου, αδιαφορώντας τις υστερικές κραυγές των εμμίσθων αντιρατσιστών, δε δίστασε να πει μερικές αλήθειες με το όνομά τους.

Ανέφερε, π.χ., ότι οι Ισλαμιστές είναι παντού στη χώρα της κι ότι δε δέχεται μια Αλγερινή Γαλλία!

«Η Γαλλία δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε» είπε. Κα συνέχισε: «Έχω ανατραφεί με τιμή, πατριωτισμό, αγάπη και σεβασμό προς τη χώρα μου κι όταν βλέπω αυτό που έχει καταντήσει, αισθάνομαι απελπισμένη». Και πρόσθεσε: «…δυστυχώς οι μπούργκες είναι συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο, ενώ, εφόσον οι Ευρωπαίοι δεν προσβάλλουν τον πολιτισμό των άλλων, τότε και αυτοί δεν πρέπει να αγγίζουν το δικό μας. Αλλά, στηλιτεύω και τις επιζήμιες, για τα ευρωπαϊκά έθνη, πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γι’ αυτό υπογραμμίζω ότι πρέπει να εξέλθει από αυτήν η Γαλλία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξασκεί εθνοδιαβρωτικές πρακτικές και μια τυραννία των γραφειοκρατών, οι οποίοι απεργάζονται τη μετατροπή των εθνών σε πολυπολιτισμικά εκτρώματα. Αντιτίθεμαι και καταγγέλλω την εισβολή αλλογενών στην Ευρωπαϊκή κοιτίδα, η οποία συνεπάγεται μια βίαιη πολιτισμική αλλοτρίωση και υπονόμευση των εθνικών χαρακτηριστικών των κρατών». Πολλές φορές ανάλογες θέσεις εξέφρασε και ο Αλαίν Ντελόν και ο Μισέλ Πλατινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.