Η καθημερινότητα στον Δήμο Καβάλας επανήλθε, σε μεγάλο ποσοστό, στην κατάσταση πριν το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, ωστόσο όλα τα προβλήματα δεν ξεπεράστηκαν ακόμα. Γύρω στο ογδόντα τοις εκατό των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης ελέγχθηκε και αποκαταστάθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ενώ προσθέτει, επίσης, ότι: «Με την αντικατάσταση, έως την περασμένη Παρασκευή, περισσότερων από 600 υδρόμετρων που έσπασαν λόγω της παγοπληξίας, την αντιμετώπιση περισσότερων από 400 περιστατικών, σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου Καβάλας και καταγεγραμμένες ζημίες σε περισσότερα από 75 υδροστόμια, ορθούς και πυροσβεστικούς κρουνούς, να έχουν αντιμετωπιστεί, ήρθε η ώρα το τμήμα ύδρευσης να δρομολογήσει και εργασίες, που λόγω της παγοπληξίας άφησε σε δεύτερη μοίρα το προηγούμενο διάστημα.

Σειρά πήρε η αντικατάσταση τμήματος αγωγού επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, απέναντι από το Α2 αντλιοστάσιο της αποχέτευσης, που το προηγούμενο διάστημα ανάγκασε τα συνεργεία ύδρευσης να επέμβουν περισσότερες από τρεις φορές, για να επισκευάσουν διαρροές-βλάβες. Με τον τρόπο αυτό, τελείωσε ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής, που άρχισε πριν από δύο δημαρχιακές περιόδους και η απώλεια τεράστιων ποσοτήτων νερού για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., εξ’ αιτίας των πολύ συχνών βλαβών στην περιοχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.