Η μικτή πολυφωνική χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια φωνητικής παρουσίας. Με αφορμή την επέτειο αυτή, διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 συνάντηση όλων των χορωδιών του Δήμου Παγγαίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πασχάλης» (ώρα έναρξης 7:30μ.μ.).

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων δεν είναι μία απλή επέτειος. Είναι η ιστορία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, οι χορωδιακές συναντήσεις και τα χορωδιακά αφιερώματα, οι συμμετοχές σε γιορτές και επετείους. Είναι η ιστορία του συλλόγου μας αποτυπωμένη με νότες», αναφέρει το δελτίο Τύπου και συνεχίζει: «Γιατί στην ιστορία του συλλόγου μας εξέχουσα θέση έχει η μουσική. Είναι οι άνθρωποι του, οι χορωδοί. Το 2002 δημιουργήσαμε μία οικογένεια, που επιλέγει τη μουσική για να εκφραστεί. Άνθρωποι ευαίσθητοι, ανιδιοτελείς, ρομαντικοί.

Είναι αυτοί που υπηρετούν, όλα αυτά τα χρόνια, τον πολιτισμό και η προσπάθειά τους παραμένει αναλλοίωτη από κάθε φθορά, ή συγκυριακό κλυδωνισμό, γιατί μεταξύ τους υπάρχει αλληλεγγύη, επιμονή, διάθεση για προσφορά και διάθεση για… ταξίδια.

Γιατί η μουσική, είναι ένας τρόπος να ταξιδέψεις εκεί που θέλεις, όποτε θέλεις και με όποιους θέλεις.

Με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και τα λόγια του Γκαίτε: «Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε με εμπιστοσύνη», διοργανώνουμε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 την εαρινή σύναξη των «ΧΟΡΩ-ΦΥΛΑΚΩΝ» του Δήμου μας. Πιστεύουμε σε αυτή τη διοργάνωση.

Θέλουμε να την καθιερώσουμε ως θεσμό και να την εντάξουμε στις ετήσιες εκδηλώσεις μας.

Ο πολιτισμός στο Δήμο Παγγαίου είναι γιορτή, είναι μία αφορμή να συναντηθούμε, να δημιουργήσουμε δεσμούς ατομικά, αλλά και να αναπτύξουμε σχέσεις συλλογικότητες και φορείς. Ας γιορτάσουμε μαζί, είναι ευκαιρία να κάνουμε πράξη το «μαζί».

Ας συναντηθούμε κάνοντας το χώρο της εκδήλωσης ένα στέκι χαράς και διασκέδασης για όλα όσα μας ενώνουν και μας εκφράζουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.