Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λευτέρη Ταμπουρίδη για το αξίωμα του Δημάρχου Κάτω Νευροκοπίου

0
22

Το μέλλον δεν είναι δώρο! Δεν μας το χρωστά κανείς! Το μέλλον είναι επίτευγμα! Το κερδίζουν εκείνοι που το οραματίζονται. Το κερδίζουν εκείνοι που το προετοιμάζουν. Το κερδίζουν εκείνοι που αγωνίζονται με πάθος για να το μετατρέψουν σε πραγματικότητα, σε βίωμα, αντίστοιχο των ευγενέστερων επιδιώξεών τους και των απαιτήσεων της εποχής τους.

Το μέλλον εξαρτάται από πολλά πράγματα! Εξαρτάται, όμως, κυρίως από ΕΣΕΝΑ, πολίτη του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου!

Εξαρτάται από την τόλμη σου να σπάσεις τα ασφυκτικά δεσμά που σε κρατούν στην υπανάπτυξη. Εξαρτάται από την ξεκάθαρη βούλησή σου να χαράξεις μια πορεία προόδου και δημιουργίας για τον τόπο που γεννήθηκες, τον τόπο που μεγάλωσες, τον τόπο που επέλεξες να ζεις και τον αγαπάς όσο τίποτα άλλο. Εξαρτάται από την απόφασή σου να κάνεις ένα στέρεο – και όχι μετέωρο – βήμα προς την επιτυχία.  Ένα βήμα συνετό, μελετημένο,  που θα απαντά στις αληθινές ανάγκες σου και θα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την πραγματικότητα που σε περιβάλλει.

Συνδημότες και συνδημότισσές μου,

Το μέλλον εξαρτάται από την ευθυκρισία που θα επιδείξετε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, από τους ανθρώπους που θα εμπιστευθείτε, από τις ιδέες που θα αναδείξετε, από τα σχέδια που θα εγκρίνετε. Με τη συμπόρευσή σας αλλά και με την ψήφο σας. Ψήφο, με την οποία μπορείτε να ανατρέψετε με θεαματικό τρόπο το παρόν που μας στοιχειώνει. Ψήφο, με την οποία μπορείτε να εξασφαλίσετε και να αναδείξετε, εντυπωσιακά, το μέλλον των παιδιών μας! Σκεφθείτε καλά τις περιστάσεις, αναλογιστείτε το διακύβευμα και τιμήστε με την ψήφο σας, στις επερχόμενες εκλογές, την πρόταση που σας καταθέτουμε, σήμερα, εγώ και οι συνοδοιπόροι μου: πρόταση ουσίας, πρόκληση δημιουργίας, εγγύηση επιτυχίας!

Η τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει, ως μορφή εξουσίας, για να υπηρετεί τους πολίτες, για να στέκεται στο πλευρό τους και να τους υπηρετεί στις ανάγκες τους αλλά και για να συνθέτει δημιουργικά και να υλοποιεί τις επιθυμίες και τις στοχεύσεις τους για το μέλλον.

Όμως η εξουσία χωρίς την ικανότητα, είναι τελείως ανίσχυρη.  Το ίδιο και η ικανότητα, χωρίς την εξουσία: είναι ανώφελη και αδιάφορη για το κοινωνικό σύνολο. Όταν αυτά τα δυο διαχωρίζονται, παράγονται τραγωδίες. Όταν, όμως, συνδυάζονται, παράγονται θαύματα! Κι όταν, βέβαια, χαρακτηρίζονται, επίσης, από την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και την αποδεδειγμένα φλεγόμενη διάθεση για προσφορά, τότε η πρόταση διοίκησης που συγκροτείται, είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία, είναι η μόνη επιλογή που μπορεί και πρέπει να κάνει ένας σκεπτόμενος και ώριμος πολίτης!

Σε μια εποχή εκτεταμένης αξιακής κρίσης, την ώρα, δυστυχώς, που, σχεδόν, τα πάντα ξεπουλιούνται τόσο φθηνά και ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια μας, αυτό το διαζύγιο  της ικανότητας από την εξουσία, απειλεί όχι απλά το επίπεδο της ευμάρειάς μας, αλλά την ίδια την ύπαρξή μας. Σε μια Ελλάδα που παλεύει με τους δικούς της και τους ξένους δαίμονες που τη δυναστεύουν και κατατρώγουν τις σάρκες της, σε μια κοινωνία ανασφαλή και μπερδεμένη από την πλημμυρίδα του ψέματος και της υποκρισίας που την έχει πλήξει, η μόνη λύση, η μόνη διέξοδος, είναι, με το χέρι στην καρδιά και τη σκέψη μας πολύ ψηλά, να επιλέξουμε σοφά και ανυστερόβουλα τους ανθρώπους που θα εμπιστευθούμε. Με αρετή και τόλμη, χρειάζεται να κάνουμε τη ρήξη με το ξηλωμένο και θλιβερό παρελθόν και να υφάνουμε, ΜΑΖΙ, ένα καινούριο, ένα λαμπρό, ένα ελπιδοφόρο μέλλον!

Άνθρωποι απ’ όλο το δημοκρατικό φάσμα, δημότες με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, πρόσωπα με πολύτιμη προσφορά στον τόπο μας αλλά και νέοι ανήσυχοι πολίτες με όνειρα και πάθος για δουλειά, ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ για να διεκδικήσουμε, από κοινού, την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου για τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε να ενώσουμε την τοπική κοινωνία και όχι να την διχάσουμε περαιτέρω!

Θέλουμε να συνθέσουμε και όχι να κατακερματίσουμε τις δυνάμεις που διαθέτει!

Επιδιώκουμε τη συναίνεση και τη σύγκλιση και όχι τη διαίρεση!

Υποστηρίζουμε το κοινό καλό και όχι το ατομικό συμφέρον.

Προσβλέπουμε στην υπηρέτηση του συνδημότη μας και όχι στην καταδυνάστευσή του.

Έχουμε την πεποίθηση ότι κατανοούμε σε βάθος το ευρύτερο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο ζούμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ερμηνεύουμε σωστά τα πολύπλοκα μηνύματα των καιρών μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του τόπου μας επειδή ζούμε στον τόπο μας και έχουμε ζυμωθεί για δεκαετίες με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συμπατριωτών μας. Παραμένουμε, δε, πάντοτε ανοιχτοί στο να ακούμε και να ενσωματώνουμε κάθε νέα εμπεριστατωμένη ιδέα που θα εμπλουτίσει και θα συνδιαμορφώσει ένα ακόμη πιο πετυχημένο μοντέλο διαχείρισης του Δήμου μας. Χωρίς έπαρση, χωρίς αλαζονεία, με εμπιστοσύνη στην κοινή λογική και στις ικανές δυνάμεις του τόπου μας.

Προσεχώς θα ξεδιπλώσουμε τα σχέδιά μας! Θα εκθέσουμε αναλυτικά την ταυτότητά μας και το περιεχόμενο της προγραμματικής μας πρότασης. Θα σας παρουσιάσουμε το όραμά μας και θα ζητήσουμε τη γόνιμη κριτική σας ώστε, ΜΑΖΙ, να το εμπλουτίσουμε, ΜΑΖΙ να το διευρύνουμε και ΜΑΖΙ να το μετατρέψουμε σε πράξη. ΜΑΖΙ!  Σ’ έναν αγώνα από τον οποίο δεν περισσεύει καμιά και κανένας από τους δημιουργικούς πολίτες αυτού του Δήμου.

ΜΑΖΙ ας ανεβούμε τη σκάλα της επιτυχίας, στηριγμένη στο σωστό τοίχο! Με τους σωστούς ανθρώπους, σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, για το καλό της μικρής μας πατρίδας!

Ελευθέριος  Ταμπουρίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού

ΜΑΖΙ  για το Δήμο Κ. Νευροκοπίου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.