Συγκρατημένα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κάτω Νευροκοπίου με αφορμή την επίσκεψη της Ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφας στο Κάτω Νευροκόπι.

Κατά τη συνάντηση ετέθησαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων της περιοχής τα προβλήματα των κλάδων τους αλλά και γενικότερα προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα. Τόσο οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι υλοτόμοι της περιοχής αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιουργούνται από της κάθε μορφής Ελληνοποιήσεις εισαγόμενων προϊόντων έχοντας μάλιστα υπόψη και την ιδιαιτερότητα της περιοχής εξαιτίας  της γειτνίασης με τη Βαλκανική ενδοχώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων κατέθεσαν υπομνήματα στην Ευρωβουλευτή η οποία με τη σειρά της δεσμεύτηκε για την προώθηση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου με προφανή στόχο την επεξεργασία των στοιχείων και των καταγγελιών και σε δεύτερο χρόνο ακόμα και τη συζήτηση τους σε τμήμα της Ευρωβουλής, Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κληθούν και εκπρόσωποι των Συλλόγων στην έδρα των υπηρεσιών της Ευρωβουλής προκειμένου να καταθέσουν οι ίδιοι τις μαρτυρίες, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι  των συλλόγων  αγροτών, κτηνοτρόφων και υλοτόμων της περιοχής, καθώς και αρκετοί άμεσα ενδιαφερόμενοι  αγρότες, κτηνοτρόφοι και υλοτόμοι οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στον πρωτογενή τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.