Η επιστημονική επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν δέχτηκε το αίτημα της Super League 2, για την έναρξη του πρωταθλήματος πριν λήξει ο καθολικός αποκλεισμός στις 30 Νοεμβρίου 2020. Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, η διοργανώτρια Αρχή απέστειλε το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο είναι ταυτόσημο με αυτό της Super League 1, όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον υφυπουργό αθλητισμού, τον γενικό γραμματεία αθλητισμού, τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου υγείας. Την ίδια ημέρα εστάλη έγγραφο, με τη δέσμευση των 12 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.) που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, ότι το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα των Π.Α.Ε. και θα το εξετάσει σε νεότερη σύσκεψή της. «Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή, η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.