Το είχε επισημάνει ο Νίτσε: «Ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της Ευρώπης θα είναι να εξαμερικανιστεί».

Η νεολαία των αριστερών αποχρώσεων από τα μέσα του 1974 διαδήλωναν μεταξύ των άλλων: «Έξω οι Αμερικάνοι», «έξω οι βάσεις του θανάτου». Τα ενδύματα, το κούρεμα, τα υποδήματά τους ήταν με αμερικανικό τρόπο και σύχναζαν σε μπαράκια αμερικανικού τύπου πίνοντας ουϊσκάκι με ή δίχως κόκα-κόλα, ακούγοντας ροκ μουσική, καπνίζοντας «μάλμπορο» τσιγαράκι, μασώντας «τσιπς» και τσίχλες, ζώντας πατόκορφα στον αμερικανικό τρόπο ζωής.

Το κυριότερο όπλο αυτού του νέου τύπου ιμπεριαλισμού για να επιβληθεί είναι ο πολιτιστικός μέσω-κυρίως-της μουσικής. Όποιος αναφέρεται στο Ελληνικό έθνος του δίνεται η ρετσινιά του εθνικιστή. Η άλλη πλευρά εμμένει στο σλόγκαν: «Ανήκωμεν εις την Δύσην». Η Δύση όμως ανήκει στην Αμερική. Η οικονομία προηγείται της πολιτικής. Το κράτος χωροφύλακας, δούλος της οικονομίας και των «εξευγενισμένων» κλεπτών. Ο λαός παγιδευμένος στα πλοκάμια του οικουμενισμού. Ο ίδιος ο Μάρξ στο βιβλίο του «Το Εβραϊκό Ζήτημα» εκδόσεις «Οδυσσέας» γράφει:

«Το χρήμα είναι ο φλογερός θεός του Ιραήλ, που μπροστά του δεν μπορεί να σταθεί άλλος θεός. Το χρήμα εξευτελίζει όλους τους θεούς του ανθρώπου και τους μετατρέπει σε εμπόρευμα… Αυτό που στην εβραϊκή θρησκεία βρίσκεται σε αφηρημένη μορφή ή περιφρόνηση της θεωρίας, της τέχνης, της ιστορίας, του ανθρώπου ως «αυτοσκοπού» είναι η πραγματική, ενσυνείδητη άποψη του χρηματανθρώπου, η αρετή του».

Ο ίδιος πιο κάτω: «Ο Ιουδαϊσμός διατηρήθηκε πλάι στο Χριστιανισμό, όχι μόνον σαν θρησκευτική κριτική του Χριστιανισμού, όχι μόνον σαν ενσαρκωμένη αμφιβολία για τη θρησκευτική γέννηση του Χριστιανισμού, αλλά εξίσου και γιατί το πρακτικό-εβραϊκό πνεύμα, γιατί ο Ιουδαϊσμός, διατηρήθηκε μέσα στην ίδια τη Χριστιανική κοινωνία και μάλιστα πήρε εδώ την ύψιστη του ανάπτυξη. Ο Εβραίος ως ιδιαίτερο μέλος της κοινωνίας των ιδιωτών, δεν είναι παρά η ιδιαίτερη εκδήλωση του Ιουδαϊσμού μέσα στην κοινωνία των ιδιωτών. Ο Ιουδαϊσμός διατηρήθηκε όχι στο πείσμα της ιστορίας, αλλά χάρις στην ιστορία. Η κοινωνία των ιδιωτών γεννά συνεχώς από τα ίδια της τα σπλάχνα τον Εβραίο». Τα ανωτέρω έγραψε ένας Εβραίος στην καταγωγή. Όταν λέμε ότι «η Ελλάς ανήκει στη Δύση, γνωρίζουμε όοτι η Δύση ανήκει στην Αμερική και όλοι μαζί στον Γιαχβέ, τον θεό των Ιουδαίων. Οι Ευρωπαίοι θέλουν να ενωθούν διά του οικονομικού τομέα. Ήτοι: Ιουδαϊκώ τω τρόπω. ΗΠΑ και ΗΠΕ. Σύμπασα δε η ανθρωπότητα σε μια ενωμένη παγκόσμια αγορά. Οι ΗΠΑ επηρεάζουν και ασκούν έλεγχο στα διεθνή τηλεοπτικά μέσα.

Οι επαρχιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί τελειώνοντας κάθε βράδυ το δικό τους πρόγραμμα, βρίθουν από αμερικανικά τηλεοπτικά σκουπίδια, αναμεταδίδουν δε από δορυφορικά κανάλια με «βίντεο κλιπ». Τάχα τα ζητούν νέοι!

Ο Γκράμσι, ο θεωρητικός του Ευρωκομμουνισμού, λέει στους Ιταλούς ομοϊδεάτες του ότι πρέπει να δράσουν πρώτα στο πολιτιστικό τομέα. Η παγκόσμια αγορά θεωρεί όλους τους ανθρώπους ίσους, με μια προϋπόθεση, ως καταναλωτικά όντα, που θα γεμίζουν τη μαύρη τρύπα της αδηφαγίας της, που πάντοτε είναι άδεια.

Η Αμερική είναι μια νέα Καρχηδόνα. Η κόρη της Ευρώπης που της ρουφά το αίμα και την ντροπιάζει συνεχώς. Η Ένωσή της δε θα τη σώσει, όσο θα βρίσκεται υπό θρησκευτική και πολιτισμική κατοχή. Η Ευρώπη πρέπει να δηλώσει αποφασιστικά «Γιαχβέ φύγε από την Ευρώπη. Τράβα στην έρημο του Σινά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.