Κι ενώ συνεχίζεται η αγωνία για την έξαρση της πανδημίας του covid-19, η αγωνία των σωματείων (Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών) για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League, αφού ο υφυπουργός αθλητισμού «πέταξε το μπαλάκι» στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων, στην Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της ομάδας! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) επέμεινε στην αρχική απόφαση και δεν χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Επιτέλους, θα πάρουμε ποτέ το σκεπτικό…; Μετά όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ως Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την απορία μας, για το γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό περιμένουμε κάποια ενημέρωση από τους υπευθύνους της Ε.Ε.Α., για τους λόγους που δεν μας παρέχουν το σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ως Π.Α.Ε., που έχει καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο και έχει λάβει την άδεια της Ε.Π.Ο., απαιτούμε να γνωρίζουμε την αιτία της μη αδειοδότησης της ομάδος μας και όχι να διαβάζουμε στο διαδίκτυο ανυπόστατες φήμες που αφορούν το διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ως εκ τούτου, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Π.Α.Ε. είναι ξεκάθαρο και αποτελείται από 100 μετόχους. Ουδεμία παρερμηνεία δεν επιδέχεται, δεδομένου πως δεν έχει υπάρξει καμία μεταβολή. Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. είναι συγκεκριμένο και απαρτίζεται στο σύνολό του από Δραμινούς πολίτες. Η Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας αποτελούσε και αποτελεί ένα γνήσιο ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού της πόλης της Δράμας και ζητάμε το αυτονόητο, που είναι η διαφάνεια σε ΟΛΑ. Σεβαστείτε την ομάδα, σεβαστείτε την πόλη, σεβαστείτε την ιστορία και δώστε μας το σκεπτικό της απόφασής σας. Δεν είμαστε παιδιά ενός άλλου θεού!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.