Η Energean ενημερώνει τους ψηφοφόρους των δημοτικών εκλογών: Οι υποψήφιοι σύμβουλοι, Θ. Αλμυρός, Εμ. Κελαϊδάκης, Τηλ. Μανώλας, δεν είναι εργαζόμενοι της Energean

0
144

Η διοίκηση της Energean πληροφορήθηκε ότι, μερικοί υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δηλώνουν πως εργάζονται στην εταιρεία και στις εγκαταστάσεις της στην Καβάλα. Οι υποψήφιοι αυτοί, ωστόσο, δεν έχουν εργασιακή σχέση με την Energean, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Energean κατά πάγια πρακτική, δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε εκλογικές διαδικασίες, είτε σε εθνικό, είτε σε περιφερειακό, είτε σε τοπικό επίπεδο. Φυσικά, οι εργαζόμενες και εργαζόμενοί της, είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν, να υποβάλουν υποψηφιότητα με τα πολιτικά κόμματα, ή τους συνδυασμούς της επιλογής τους.

Ωστόσο, στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη των νέων Αρχών στον Δήμο Καβάλας και στις Δημοτικές Κοινότητες παρατηρήθηκε το φαινόμενο υποψήφιοι, παρουσιάζοντας δημοσίως τα βιογραφικά τους, να δηλώνουν ότι εργάζονται στην Energean, χωρίς αυτό να είναι αληθές! Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις για το ότι εργάζονται στον «Πρίνο» έχουν προβεί, μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ακόλουθοι υποψήφιοι: Αλμυρός Θεοφάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», Κελαϊδάκης Μανώλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά». Μανώλας Τηλέμαχος, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Καβάλας, με την δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Energean οφείλει να καταστήσει σαφές ότι, οι προαναφερθέντες δεν έχουν απολύτως καμία εργασιακή, ή άλλη σχέση με την Energean και τον «Πρίνο», καθώς εδώ και ενάμιση και πλέον έτος, έχουν καταγγελθεί οι συμβάσεις εργασίας τους. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μία σειρά από υποψηφίους για τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καβάλας από την ίδια δημοτική παράταξη και συγκεκριμένα τους: Διαλυνά Κωνσταντίνο, Κιούρο Ανδρέα, Μουκουφτσή Μιχάλη, Παντελόπουλο Βασίλη, Πουλαρινό Δήμο, Τοψακάλη Βασίλη.

Η Energean προχωρεί στην απαραίτητη αυτή διευκρίνιση, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή σύγχυσης μεταξύ των συμπολιτών στην Καβάλα, θεωρώντας αυτονόητο ότι οι προαναφερθέντες θα προβούν άμεσα σε διόρθωση των συγκεκριμένων δηλώσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.