Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, θα πραγματοποιήσουν, από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Δ.Α. (Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου), Μάριος Τσάκας και στελέχη της εταιρείας, με σκοπό την ενημέρωση πολιτών και φορέων, για τα μεγάλα έργα κατασκευής υποδομών διανομής φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, θα πραγματοποιηθούν, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενημερωτικές εκδηλώσεις στις πόλεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης, της Δράμας και της Καβάλας, για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος ανάπτυξης της Δ.Ε.Δ.Α. στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και τον προγραμματισμό των κατασκευαστικών εργασιών στις προαναφερθείσες πόλεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα στελέχη της Δ.Ε.Δ.Α. θα κάνουν αναλυτική ενημέρωση για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου στα νοικοκυριά, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες, ενώ θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες για την σύνδεση με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο διευθύνων σύμβουλος, Μάριος Τσάκας, θα συναντηθεί με εκπροσώπους θεσμικών, παραγωγικών και οικονομικών φορέων, ενώ ο πρόεδρος της Δ.Ε.Δ.Α., Βασίλης Κοτρώνης, θα συναντηθεί με την διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα 27/9/2021, Κομοτηνή, Λέσχη Κομοτηναίων, ώρα 18:30

Τρίτη 28/9/2021, Αλεξανδρούπολη, Grecotel Hotel, ώρα 18:30

Τετάρτη 29/9/2021, Ξάνθη, Επιμελητήριο Ξάνθης, ώρα 17:30

Πέμπτη 30/9/2021, Δράμα, ξενοδοχείο Kouros, ώρα 17:30

Παρασκευή 1/10/2021, Καβάλα, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ώρα 17:30

Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του covid-19, η πρόσβαση στις εκδηλώσεις επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί, ή νοσήσει (έως 6 μήνες από την διάγνωση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.