Γίνεται γνωστό ότι κατά τους θερινούς μήνες του σχολικού έτους 2019-20 οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, θα λειτουργούν για το κοινό κάθε Δευτέρα και ώρες 8.00-13.00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους θα ήταν καλό να υπάρχει πρότερη επικοινωνία με τη σχολική μονάδα, ενώ δέον είναι αιτήματα ή ερωτήματα, τα οποία δύνανται να ικανοποιηθούν μέσω τηλεπικοινωνιακού τρόπου εξυπηρέτησης ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να διατυπώνονται και να απαντώνται χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών.

Τέλος, δεδομένου ότι συντρέχουν ακόμη οι λόγοι που επιβάλλουν τη λήψη μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θεωρείται πλέον πρόσφορη επιλογή, στο πλαίσιο προστασίας της υγείας των εξυπηρετούμενων πολιτών, η λήψη των απαραίτητων μέτρων που διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.