Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται ότι, με την έναρξη της σχολικής περιόδου 2021-2022, προγραμματίζεται και η έναρξη των μαθημάτων της σχολής βυζαντινής μουσικής. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η αναγνωρισμένη από το κράτος σχολή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές της, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, να αποκτήσουν επίσημο τίτλο σπουδών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Οι εγγραφές άρχισαν και θα διαρκέσουν έως και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, προκειμένου να αρχίσουν τα μαθήματα με τον καθιερωμένο αγιασμό και τα οποία θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις συστάσεις της επιτροπής προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού covid-19, που αφορούν στις δομές καλλιτεχνικής εκπαιδεύσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα και τους Φιλίππους δύνανται καθημερινώς να απευθύνονται στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (επί των οδών Μητροπολίτου Προκοπίου και Παλαιολόγου γωνία), ενώ οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Νέστου δύνανται να απευθύνονται στον ιερό ναό αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τους ιερείς των Ενοριών και την Γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.