Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, το 10ο τουρνουά Kids Taekwondo, με διοργανωτή τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας και της «Δημωφέλεια». Φέτος, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 40 σύλλογοι από τη βόρεια Ελλάδα (Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία) και πάνω από εξακόσια παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες. «Το 10ο Kids Taekwondo στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μας έκανε να αισθανθούμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η επιτυχία αυτή, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, επίπονης προσπάθειας και συνεργασίας πολλών παραγόντων. Δεν το κρύβω ότι είχαμε αρκετό αλλά δημιουργικό άγχος, το οποίο μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της διοργάνωσης. Το να μην τα παρατάμε στις δυσκολίες, είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που δίνει ο αθλητισμός. Ένα τέτοιο μάθημα μας έδωσε ο αθλητής του συλλόγου, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο οποίος παρά το ότι είναι κωφός, αγωνίστηκε ως ίσος προς ίσους με τους συναθλητές του. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον Παναγιώτη, όπως και για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας», δήλωσε ο προπονητής, Χάρης Παλτόγλου και συμπλήρωσε: «Θέλω να επισημάνω, για μία ακόμα φορά, ότι ο αθλητισμός δεν «χτίζει» μόνο το σώμα, αλλά πλάθει και σπουδαίους χαρακτήρες. Μία ακόμα πρωτοτυπία φέτος, ήταν η ανάληψη του ρόλου προπονητή από μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές του συλλόγου στα μικρότερα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Οι μεγαλύτεροι «βοηθοί» μου στάθηκαν επάξια στο ρόλο αυτό και ήταν μία εποικοδομητική εμπειρία γι’ αυτούς. Αν με ρωτούσατε πριν δέκα χρόνια πως βλέπω το μέλλον της συγκεκριμένης διοργάνωσης, δεν θα τολμούσα να προβλέψω ότι οι συμμετοχές θα ξεπερνούσαν τις εξακόσιες.

Η άψογη συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια», είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν όλα άρτια, ώστε να μπορέσουν οι συμμετέχοντες και οι θεατές, να απολαύσουν μία αθλητική γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Γιώργο Φιλόσογλου, την πρόεδρο της «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου και τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και ανεκτίμητο φίλο, Πέτρο Πετρόπουλο, για τη δυναμική συμμετοχή τους στην προσπάθεια. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η μασκότ των αγώνων. «Σύμμαχοι» μας ήταν οι χορηγοί. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς αυτούς.

Ευχαριστούμε το Coffeebrands, το κατάστημα ξηρών καρπών Γιάννη Χατζηαβραμίδη, το κατάστημα «Ελιά Ελιά», το Mikel, το Kavala Post, το Gusto, την Πρωινή fm, το Kavala Web News, το «Ευ κάλυψις» και το Yummy. Ανανεώνουμε το «ραντεβού» για του χρόνου, «βάζοντας στοίχημα» για μία μεγαλύτερη και καλύτερη διοργάνωση, με στόχο την μεγαλύτερη προβολή της πόλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.