Η Αναπτυξιακή Αδελφική Εταιρεία Θάσου (ΑΝ.Α.Ε.Θ.) συνεχίζει την προσπάθεια στην οδό της σύνεσης, της αγάπης, με γνώμονα το καλό της κοινωνίας του νησιού. Σε συνεργασία με τον σύλλογο ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων στον Θεολόγο, τον Δήμο Θάσου και τη Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου, μέλη της προχώρησαν σε μία διήμερη παρέμβαση, για την καθαριότητα, κλάδευση, περιποίηση στον οικισμό και ιδιαίτερα στην περιοχή «Καβάκια-Ακακίες».

«Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε με το παραπάνω, «χαλάλι» ο κόπος μας. Η κοινή συστράτευση δείχνει το δρόμο, για να ξεπεράσουμε την κρίση που μαστίζει τη χώρα. Ευχαριστούμε το προσωπικό της καθαριότητας για την ευγενή προσπάθεια του.

Επίσης, αξίζει ένα μπράβο στα μέλη και στους υποστηρικτές της ΑΝ.Α.Ε.Θ., που στους καιρούς της ιδιώτευσης συνεχίζουν να ακολουθούν το δύσκολο μονοπάτι της κοινωνικότητας και της άδολης προσφοράς προς την κοινωνία. Υπενθυμίζουμε το επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, για τον καθαρισμό της «Παναγούδας», αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.