Εξετάσεις δίνει καθημερινά η νέα Διοίκηση του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, αφού πλέον η όποια «περίοδος προσαρμογής ή χάριτος» έχει παρέλθει. Αυστηρός κριτής ο πολίτης του ακριτικού τόπου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κυριακίδης και οι συνεργάτες του θεσμικά όργανα ή μη, κάνουν προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας. Ο αγώνας με τα προβλήματα πολλές φορές είναι άνισος και αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Όσοι βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους της Διοίκησης καταθέτουν την δική τους άποψη για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να διοικηθεί ο τόπος πρώτα απ’ όλα με αίσθημα δικαίου. Αυτό πολλοί αναφέρουν ότι είναι γεγονός που χαρακτηρίζει την νέα Δημοτική Αρχή.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως πέρα από τη δικαιοσύνη και τη φιλότιμη προσπάθεια η Δημοτική Αρχή θα κριθεί κυρίως για όσα κατάφερε. Αυτά που φιλότιμα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε δεν θα μείνουν στο προσκήνιο για πολύ. Αντίθετα όσα καταφέρει να υλοποιήσει θα κριθούν από τους κατοίκους του ακριτικού Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.