Και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Π.Ε. Καβάλας: Ο Χρ. Μέτιος παρουσίασε «πανδαισία» έργων (πάνω από 690)

0
91

Παρουσία πλήθους κόσμου, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Lucy της Καβάλας, η δεύτερη πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο. Ο Χρ. Μέτιος παρουσίασε το έργο και το πρόγραμμά του για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των υποδομών στις οδικές μεταφορές, στην αντιπλημμυρική προστασία, στην συντήρηση κτιρίων και στα έργα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Τόνισε ότι, κατά την διάρκεια της διοίκησής του, μόνο στον τομέα των υποδομών έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην Θάσο πάνω από εκατό έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα εκατόν έξι εκατομμύρια ευρώ. Επεσήμανε ότι, η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», είναι η μοναδική παράταξη που διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα και ανέφερε ότι, το σχέδιο που έχει για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, περιλαμβάνει πάνω από εξακόσια ενενήντα έργα, μελέτες και δράσεις, που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε αρχίζουν άμεσα, είτε βρίσκονται σε φάση διαγωνισμού. Υπογράμμισε ακόμα, ότι ο σχεδιασμός για το αμέσως επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πάνω από εβδομήντα νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια, από τα οποία, τα 18 είναι για την Καβάλα και την Θάσο, με συνολικό εκτιμώμενο προϋπολογισμό 32 εκατομμύρια ευρώ και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τα πρόσωπα, τις θέσεις και το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού.

Στην συνέχεια, παρουσίασε τους 23 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Πρόκειται για 10 γυναίκες και 13 άνδρες, για τους οποίους τόνισε ότι: «Είναι ενεργοί πολίτες, γνωστοί από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία, μία δυναμική ένωση ανθρώπων, με εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους». Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο επιχειρηματίας (ξενοδόχος), Παναγιώτης Ζαμπέκος, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου. Οι 23 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε. Καβάλας είναι οι ακόλουθοι: Αντωνιάδης Κώστας (αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας, δικηγόρος), Γάκης Χρήστος (αντιπεριφερειάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος, δικηγόρος), Γεωργιτσοπούλου Ροδόπη (αρχιτέκτων μηχανικός), Γραμμένος Γιώργος (δικηγόρος, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, τέως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας), Δίγκογλου Παναγιώτα (ερευνήτρια και project manager), Εμμανουηλίδης Βασίλης (ηλεκτρολόγος μηχανικός), Ζησίμου Παύλος (επιχειρηματίας), Ζιάρου Μαρία (κτηματομεσίτρια), Καλαμούκη Βιργινία (ιδιωτική υπάλληλος), Καραγιώργης Ανδρέας (εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αλιευτικής πολιτικής, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, καθηγητής Ιταλικών, δημοσιογράφος), Καραγκιοζίδου Άννα (χειρίστρια ιατρικών συσκευών στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας), Καρακότσαλης Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος, προπονητής ποδοσφαίρου), Κονδυλίδου Βίλλυ (Βασιλική) (ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών, μεταφράστρια, διερμηνέας), Μερασεδόγλου Αντιγόνη (λιμενικός), Μπάης Κυριάκος (εκπαιδευτικός, διευθυντής δημοτικού σχολείου Αμυγδαλεώνα), Μωυσίδου Στέλλα (νομικός), Παπαδόπουλος Κίμων (ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας), Παπαδόπουλος Σωτήρης (ιδιοκτήτης επιβατικών δημόσιας χρήσεως αυτοκινήτων), Παπακοσμάς Κωνσταντίνος (υπάλληλος, ερευνητής ιστορίας), Πολίτης Αλέξης (αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, ιατρός), Χαρίτου Δέσποινα (Μπέττυ) (τεχνολόγος γεωπόνος, νοσηλεύτρια), Χατζηραφαηλίδου Κυριακή (δικηγόρος), Χατζηφωτιάδης Χρήστος (προπτυχιακός φοιτητής Δ.Π.Θ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.