Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του «Κινήματος Αλλαγής» απέστειλε δελτίο Τύπου, για την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Τελικά, ο νέος αθλητικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας, δεν έγινε κατανοητός ούτε από τον αρμόδιο υφυπουργό της! Ο κ. Αυγενάκης, υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου, βουλευτή του «Κινήματος Αλλαγής», ανέφερε πως η ομάδα της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα», δεν δικαιούται την προθεσμία των 30 ημερών πριν την έναρξη του κυπέλλου, ή του πρωταθλήματος, καθώς με βάση την οικεία διάταξη -κατά την δική του εσφαλμένη κρίση- την εν λόγω προθεσμία την δικαιούνται μόνο οι νεοσύστατες Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Α.Ε.). Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Η εν λόγω διάταξη αναφέρει επί λέξη: «Αν πρόκειται για νεοσύστατη Α.Α.Ε., ή για νεοσύστατο Τ.Α.Α., λόγω προβιβασμού από ερασιτεχνική αγωνιστική κατηγορία, ή για Α.Α.Ε., ή Τ.Α.Α., που έχει προβιβασθεί από κατώτερη αγωνιστική κατηγορία, η αίτηση για την χορήγηση του πιστοποιητικού της παρ. 3 υποβάλλεται τριάντα (30) τουλάχιστον ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων όποιας από τις διοργανώσεις του οικείου εθνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου εκκινεί νωρίτερα».

Γίνεται σαφές πως, ο κ. Αυγενάκης απέκρυψε την αλήθεια, απευθυνόμενος από το βήμα της Βουλής προς όλους τους πολίτες της Καβάλας, καθώς έπεσε και ο ίδιος θύμα των ασαφειών που δημιούργησε ο δικός του νόμος. Η ομάδα της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» θα γίνει, δυστυχώς, ένα ακόμα θύμα της κακής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον κ. Αυγενάκη, αλλά και τους τοπικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.