Δεν έχει ατονήσει η προσπάθεια για την αποζημίωση των καλλιεργητών πατάτας στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση για κλάδους του πρωτογενή τομέα που έχουν πληγεί από τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Με νέα ανακοίνωση του ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος δείχνει τη βεβαιότητα του για την καταβολή αποζημιώσεων και στους καλλιεργητές πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου, όπως έχει συμβεί ήδη και στην περίπτωση καλλιεργητών άλλων περιοχών. Μάλιστα εξηγεί και τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται ανάλογα αιτήματα και λαμβάνονται αποφάσεις για την καταβολή των αποζημιώσεων. Στην περίπτωση των καλλιεργητών του νομού της Δράμας και ειδικότερα της περιοχής του Κάτω Νευροκοπίου, σημειώνει ο βουλευτής πως έχει προετοιμαστεί ένας πλήρης φάκελος προκειμένου να υποστηριχτεί το αίτημα ενώπιων της αρμόδιας Ευρωπαϊκής επιτροπής έτσι ώστε να εγκριθεί η καταβολή αποζημίωσης και στους καλλιεργητές φθινοπωρινής πατάτας, όπως αυτή του Κάτω Νευροκοπίουυ.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που βεβαίως δεν διασταυρώνονται  είναι σχεδόν βέβαιο πως το αίτημα θα αξιολογηθεί θετικά και μάλιστα θα είναι πολύ σύντομη η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους καλλιεργητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.