Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) «Δόξα» Δράμας θα περάσει στα χέρια κυπριακής εταιρείας, οι εκπρόσωποι της οποίας ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση και άρχισαν τις επαφές για την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού. Σύντομα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα ενημερωθούν οι φίλαθλοι για τις λεπτομέρειες του επενδυτικού πλάνου. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Α.Ε. «Δόξα» Δράμας ανακοινώνει ότι, επήλθε καταρχήν συμφωνία με κυπριακή εταιρεία, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Εκπρόσωπος της εταιρείας, ήδη, βρίσκεται στη Δράμα και πραγματοποιεί επαφές με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε να σχηματιστεί άμεσα το νέο ρόστερ της ομάδας. Στο νομικό επιτελείο των δύο πλευρών ανατέθηκε η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών της μεταβίβασης. Σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τους νέους επενδυτές σε όλους τους Δραμινούς φιλάθλους για το αγωνιστικό και επενδυτικό τους πλάνο».

Ο Δ. Δεβρίκης εξελέγη

πρόεδρος στον Γ.Σ.

«Δόξα» Δράμας

Επίσης, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου «Δόξα» και εξέλεξε πρόεδρο τον Δημήτρη Δεβρίκη. Ο νέος πρόεδρος έλαβε επτά ψήφους, ενώ βρέθηκε ένα λευκό ψηφοδέλτιο. Θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Γκαβαλιά, ο οποίος παραιτήθηκε και το διοικητικό συμβούλιο τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο. Αντιπρόεδρος και έφορος επικοινωνίας ανέλαβε ο Ιωάννης Δάντζερας. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: «Κατόπιν της παραιτήσεως του Βασίλειου Γκαβαλιά από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Δημήτριο Δεβρίκη. Ο νέος πρόεδρος εκλέχτηκε με επτά ψήφους υπέρ και μία λευκή. Σύσσωμο το συμβούλιο ευχαριστεί και εξαίρει τον απερχόμενο πρόεδρο, για τις υπηρεσίες και τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε στον σύλλογο, τον συγχαίρει που παραμένει απλό μέλος του συμβουλίου, παρά την αρχική του απόφαση κι έτσι δεν πλήττεται η συνοχή και η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου σ’ αυτό το κρίσιμο διάστημα. Αντιπρόεδρος και έφορος επικοινωνίας ορίστηκε ο Ιωάννης Δάντζερας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.