Τους κυριότερους λόγους για το που το πάνε τα νεοταξικά καθάρματα τους γνωρίζει ο απλός λαός. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει την πρεμούρα, τους λόγους και τους τρόπους αυτών για την αλλοίωση και σταδιακή αντικατάστασή του από ορδές αλλοφύλων εισβολέων.

Μας λένε ότι οι λόγοι είναι ανθρωπιστικοί. Ότι δηλαδή, οι χθεσινοί αποικιοκράτες, Ολλανδοί-Γάλλοι,-Εγγλέζοι, Βέλγοι και άλλοι, έγιναν αίφνης ανθρωπιστές! Τους φέρνουν στην Ευρώπη, αφού τους παίρνουν οι σωματέμποροι τα πεντοχίλιαρα. Στο παιχνίδι είναι και οι ΜΚΟ και οι τοπικές κυβερνήσεις ρεμούλας και διαφθοράς. Στην κορυφή βρίσκονται οι εμίρηδες και οι τράπεζες. Ψευτοανθρωπισμός, ψευτοαντιρατσισμός, ψευτοαντιφασισμός και το μαύρο χρήμα η αμοιβή. Χώρια που έχουν να κερδίσουν ένα στρατό σκλάβων για ένα πιάτο φαί, ενώ το κέρδος των εμίρηδων είναι η σταδιακή κατάκτηση της Ευρώπης και η ισλαμοποίησή της.

Ο Ευρωπαίος θέλει μισθό αξιοπρεπή, ασφάλιση, ανθρώπινα ωράρια, να πληρώνεται τις υπερωρίες, τις αργίες του. Οι νεοταξίτες θέλουν εξαθλιωμένων σκλάβων. Τυπώνουν χρήμα πληθωριστικό δίχως αντίκρισμα σε χρυσό. Κλέβουν τον υπαρκτό πλούτο, λαδώνουν τους προδότες ή τους «δανείζουν» με τα πληθωριστικά και έτσι κλέβουν τον ορυκτό πλούτο, τη γη μας, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα τρένα, το νερό, τα σπίτια, τις ζωές μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.