Η σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Δοξάτου συγχαίρει την μαθήτρια της β΄ τάξη, Χριστίνα Σταυρακίδου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες κολύμβησης στο αγώνισμα των 200 μέτρων ελεύθερου στιλ.

Επίσης, εύχεται να συνεχίσει τις επιτυχίες στον αθλητισμό και να προοδεύσει στο σχολείο.

Ο Δήμος Δοξάτου επιχορηγεί τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους

Ακόμα, ο Δήμος Δοξάτου, στην προσπάθεια να ενισχύσει το έργο των πολιτιστικών και των αθλητικών συλλόγων που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια, καλεί όσους επιθυμούν να λάβουν επιχορήγηση, να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 31 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχείο. Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Αίτηση επιχορήγησης, καταστατικό συλλόγου, βεβαίωση Πρωτοδικείου ότι ο σύλλογος υφίσταται και δεν έχει διαλυθεί, πρακτικό συγκρότησης σε σώμα, απολογισμός συλλόγου προηγούμενου έτους, προϋπολογισμός και πρόγραμμα δράσης για το τρέχον έτος, προϋπολογισμός και πρόγραμμα δράσης της αιτούμενης επιχορήγησης του τρέχοντος έτους (για εκδηλώσεις από 01/05/2017 έως 15/12/2017), υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει επιχορηγηθεί από τον Δήμο Δοξάτου και από κανένα φορέα για το έτος 2016, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα του συλλόγου.

Μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την καταβολή της επιχορήγησης, θα πρέπει να κατατεθούν στο Ταμείο του Δήμου: Γραμμάτιο είσπραξης, πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου περί αποδοχής της επιχορήγησης, φορολογική ενημερότητα για ποσά άνω των 1.500 ευρώ και ασφαλιστική ενημερότητα για ποσά άνω των 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, όσοι σύλλογοι επιχορηγήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, θα πρέπει να καταθέσουν: Κίνηση τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου για το 2016, βεβαίωση για τα μετρητά που είχε ο ταμίας του συλλόγου στο τέλος του 2016, πρωτότυπα τιμολόγια, αποδείξεις, εντάλματα πληρωμής που αφορούν τη δημοτική επιχορήγηση έτους 2016, απολογισμό της δημοτικής επιχορήγησης για το 2016, πρακτικό γενικής συνέλευσης για την έγκριση του απολογισμού του 2016, πρακτικό γενικής συνέλευσης για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.