Με έγκριση του «Πράσινου Ταμείου»: Θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια στην Σκάλα Παναγίας

0
21

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του «Πράσινου Ταμείου» εντάχθηκε το έργο του Δήμου Θάσου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην Σκάλα Παναγίας Κοινότητας Παναγίας», με ποσό ένταξης 171.742,40€. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 361.000,00€ και το υπόλοιπο ποσό χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Το έργο αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων: α) στην κεντρική οδό της Σκάλας Παναγίας, συνολικού μήκους 550 μέτρων, β) στην περιμετρική οδό της Σκάλας Παναγίας που οδηγεί στην Σκάλα Ποταμιάς, συνολικού μήκους 750 μέτρων και γ) την τοποθέτηση καινούργιου φωτισμού (35 ιστών και φωτιστικών τεχνολογίας LED).

Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ακόμα μία πρόταση μας χρηματοδοτείται. Ακόμα μία υπόσχεση αρχίζει να πραγματοποιείται. Αυτή την φορά, το διοικητικό συμβούλιο του «Πράσινου Ταμείου», αποφάσισε την χρηματοδότηση της κατασκευής πεζοδρομίων στην Σκάλα Παναγίας της Κοινότητας Παναγίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου κι ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Τεχνική Υπηρεσία, που παρά την υποστελέχωση και την παράλληλη διεκπεραίωση αρκετών έργων, συνεχίζει να σχεδιάζει και να εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία για χρηματοδότηση προς όφελος του τόπου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.