Μπορεί ο καιρός να ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής της κεντρικής συναυλίας των Ακριτείων, όμως αυτό διόλου δεν επηρέασε την προσέλευση επισκεπτών οι οποίοι και πάλι ήταν πολλοί.

Η καθιερωμένη λοιπόν συναυλία των κεντρικών εκδηλώσεων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου που σηματοδοτεί και τη λήξη των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε όχι στις 27 Ιουλίου λόγω της βροχής αλλά στις 11 Αυγούστου. Η μετάθεση της ημερομηνίας ήταν αναγκαία αφού δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί τέτοιου μεγέθους συναυλία υπό βροχή ή ακόμα και υπό την «απειλή» βροχής. Όλα όμως κύλησαν ομαλά και η συναυλία πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στην πλατεία του Κάτω Νευροκοπίου και μάλιστα με την παρουσία μεγάλου αριθμού επισκεπτών τόσο από τα χωριά της περιοχής όσο και από τον υπόλοιπο νομό. Με την «προσθήκη» αυτή το σύνολο των φετινών εκδηλώσεων μπορεί να χαρακτηριστεί για μία ακόμη φορά με θετικό πρόσημο. Έτσι τα «Ακρίτεια» του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου συνεχίζουν να αποτελούν θεσμό επιτυχίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής όσο και του νομού γενικότερα.

Για πρώτη φορά στο φράγμα των Λευκογείων ο τοπικός Ποντιακός Σύλλογος διοργάνωσε μουσική συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε ένα  φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερης ομορφιάς και όσοι επέλεξαν την βραδιά εκείνη να βρεθούν στον χώρο απόλαυσαν την μοναδική καλλιτέχνιδα  και σίγουρα δεν μετάνιωσαν για την επιλογή τους.

Στην τοπική κοινότητα των Ποταμών επίσης στις αρχές του Αυγούστου στις καθιερωμένες εκδηλώσεις φιλοξενήθηκε ο μοναδικός Ματθαίος Τσαχουρίδης σε μια συναυλία και παρουσία που δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Οι εκδηλώσεις στην τοπική κοινότητα των Ποταμών αποτελούν εδώ και χρόνια σημείο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών των χωριών της περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.