Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης και ο ανάδοχος του έργου: «Ανάπλαση και ανάδειξη δασικού κήπου Ποτού», με συνολική δαπάνη 36.183,91€ με Φ.Π.Α., υπέγραψαν την σύμβαση. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το έργο υλοποιείται με ίδιους πόρους του Δήμου, κατόπιν διαγωνισμού και σε συνέχεια της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (αρμόδια Δασική Υπηρεσία).

Το αντικείμενο του έργου αφορά: α) στην δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, β) στην δημιουργία πεζόδρομων και μονοπατιών, γ) στην δημιουργία χώρων υπαίθριου γεύματος, δ) στην κατασκευή ξύλινης περίφραξης στον χώρο του Δασονομείου, ε) στην τοποθέτηση πινακίδων ενημέρωσης και κατεύθυνσης, στ) στην συντήρηση υπάρχουσας λίμνης με σιντριβάνι, ζ) στην συντήρηση αποχωρητηρίων, η) στην συντήρηση υπάρχουσας ξύλινης περίφραξης και θ) στον καθαρισμό και την περιποίηση του υπάρχοντος πρασίνου.

Ο δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πράξη κι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ικανοποιείται. Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.