Με καινούργιο εξοπλισμό θα ενισχυθούν οι σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ενόψει της σχολικής περιόδου 2020-2021, που θα αρχίσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα, σε 24 σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, θα αποσταλεί εξοπλισμός για τη διευκόλυνση της διδασκαλίας, όπως θρανία, γραφεία, πίνακες μαρκαδόρου, βιβλιοθήκες κ.ά. υλικοτεχνική βοήθεια. Την έγκριση του αιτήματος από την κεντρική διοίκηση ανακοίνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο οποίος ευχαριστεί τους εμπλεκόμενους κυβερνητικούς παράγοντες για τη γρήγορη ανταπόκριση.

Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε αναφέρει τα ακόλουθα: «Με ιδιαίτερα γρήγορους βηματισμούς, θέτοντας σε προτεραιότητα την υλικοτεχνική υποδομή των διδακτηρίων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, προωθήσαμε στα αρμόδια Υπουργεία παιδείας και υποδομών, τα αιτήματα για ενίσχυση 24 σχολικών μονάδων μας με τον απαραίτητο εξοπλισμό που είχαν ανάγκη. Η αρμόδια εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α. Ε.» ανταποκρίθηκε γρήγορα κι έτσι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε σχολεία όλων των βαθμίδων του Νομού μας, θα διατεθούν τα αναγκαία (καινούργια θρανία, καθίσματα μαθητών, εκπαιδευτικών και εκδηλώσεων, καινούργιες βιβλιοθήκες, γραφεία, κασετίνες παιδαγωγικού υλικού, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, πίνακες μαρκαδόρου, καθώς και ανταλλακτικά υλικά). Δουλεύουμε σταθερά σε συνεργασία με όλους τους φορείς, έτσι ώστε να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες που η πανδημία επέβαλε στη χώρα μας και ειδικότερα στην εκπαιδευτική διαδικασία, με σταθερή προσήλωση στην αρτιότερη δυνατή κάλυψη των εξοπλιστικών αναγκών των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Τα είδη προς παραλαβή για τα σχολεία μας αναμένεται να διευκολύνουν την υλοποίηση των μαθημάτων και να ενισχύσουν την ευρύτερη προσπάθεια αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Θερμές ευχαριστίες προς τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, κύριο Καραμανλή, τον υφυπουργό, κύριο Κεφαλογιάννη, προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΚΤ. ΥΠ. Α. Ε., κυρία Γιάνναρη και προς την ηγεσία του Υπουργείου παιδείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.