Μπορεί να μην ήταν μεγάλα αλλά σίγουρα υπήρξαν προβλήματα από τις βροχοπτώσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Συνηθέστερο όλων η μεταφορά φερτών υλών και χώματος στο οδόστρωμα από αγροτικούς και δασικούς δρόμους που διασταυρώνονται με το κεντρικό οδικό δίκτυο, δημιουργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνες καταστάσεις για τους διερχόμενους οδηγούς. Μια στιγμή απροσεξίας και το όχημα βρίσκεται σχεδόν ανεξέλεγκτο πάνω σε ένα στρώμα χώματος που έχει αποτεθεί στον δρόμο, κατά την διάρκεια  της έντονης βροχής της προηγούμενης ημέρας. Συχνό επίσης και το φαινόμενο των καταπτώσεων τμημάτων των πρανών, χώματος ή μικρών βράχων που έχουν υποστεί την επιβάρυνση του νερού που έχει πέσει όλο το προηγούμενο διάστημα. Συνέπεια αυτής της διαδικασίας η χαλάρωση και η πτώση όγκων χώματος στο οδόστρωμα.

Τα φαινόμενα αυτά μπορεί να μην δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα όμως σίγουρα απασχολούν μέσα και προσωπικό του Δήμου που έτσι ή αλλιώς είναι λιγοστά και τα δύο, εμποδίζοντας πιθανώς  την πρόοδο άλλων εργασιών ή παρεμβάσεων. Σε όλα αυτά βεβαίως θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η οικονομική επιβάρυνση στο δημοτικό προϋπολογισμό μιας και στο τέλος αποδεικνύεται πως κανένα έξοδο δεν είναι αμελητέο, αντιθέτως όσο μικρά και αν είναι τα έξοδα στο τέλος δημιουργούν ένα αξιόλογο υπόλοιπο που πρέπει να πληρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here