«Δεν νοιάστηκε καθόλου ο Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου Βασίλης Γιαννόπουλος για το χωριό μας, μετά τον δεύτερο χρόνο της θητείας του και ήταν αρνητικός σε κάθε τι που ζητούσα για την Εξοχή». Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Εξοχής Μιχάλης Αμανατίδης. «Μετά από τρια χρόνια ήρθε στην Εξοχή, στο τέλος της θητείας του, να μου ζητήσει και «τα ρέστα». Ήρθε στο σημείο που κατασκεύαζα φρεάτιο με σχάρα για τα όμβρια νερά. Μετά από τον χαιρετισμό, με ρώτησε τι κάνω εδώ. Τον ενημέρωσα για το πρόβλημα που υπάρχει με τα όμβρια νερά, και του είπα ότι αυτό το έργο έπρεπε να το κάνει ο Δήμος Νευροκοπίου. Δεν το έκανε ο Δήμος Νευροκοπίου και το κάνω εγώ, ως πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Εξοχής με προσωπική εργασία. Μου είπε ότι ο δήμος δεν μπορεί να το κάνει, διότι είμαστε …σε μεταβατική περίοδο! Είναι δημόσιος χώρος και δεν μπορώ να κάνω, είπε, τέτοιες δουλειές εδώ. Του απάντησα ότι ο χώρος ανήκει στην τοπική Κοινότητα Εξοχής και είμαι ο πρόεδρός της. Και με προσωπική εργασία δίνω λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Μου είπε ότι ήρθε επειδή τον πήρε τηλέφωνο συγχωριανός μου και κατήγγειλε το γεγονός. Του εξήγησα ότι άσκησα πιέσεις για να γίνει αυτό το έργο και όταν είδα ότι δεν πρόκειται να το αναλάβει ο Δήμος απευθύνθηκα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κιαι του είπα ότι θα το φτιάξω εγώ, με προσωπική εργασία, αρκεί να μου δώσει ο Δήμος τα υλικά. Τότε συμφώνησε και μου διέθεσε τα υλικά για να κατασκευάσω το έργο.

Κατά τη συζήτηση όμως, η κατάσταση ξέφυγε, ανταλλάξαμε κάποια λόγια και του θύμισα ότι στο δικαστήριο έβαλε το χέρι του στο Ευαγγέλιο και είπε ψέματα για να μην πληρωθώ δουλειά που έκανα στο χωριό και που μου είχε αναθέσει ο ίδιος προφορικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.