ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ πριν τη διεξαγωγή του Kavala Air Sea Show, ο οργανωτικός υπεύθυνος, Παναγιώτης Γεωργιάδης, θα μεταβεί στην Αθήνα, με σκοπό να συζητήσει με τον υπουργό εθνικής άμυνας, τον συντοπίτη Νίκο Παναγιωτόπουλο, για το πώς θα βοηθήσει το Υπουργείο στη φετινή διοργάνωση! Νομίζουμε πως επικρατεί μία λανθασμένη εντύπωση και άποψη για το συγκεκριμένο τουριστικό event, όπως το χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, αλλά και για τον ρόλο του Π. Γεωργιάδη.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ του Π. Γεωργιάδη να συναντάει πολιτικούς παράγοντες, για να τους «παρακαλέσει» να συνδράμουν (οικονομικά) στη διεξαγωγή του show. Η δουλειά του είναι να κλείσει συμφωνίες με τα σχήματα και τους πιλότους που θα κάνουν τις επιδείξεις, να καταρτίσει το πρόγραμμα και να φροντίσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας της διοργάνωσης. Ωστόσο, όλα τα προηγούμενα έτη, εκτός από τα παραπάνω, είναι επιφορτισμένος και με την αρμοδιότητα να βρίσκει τους οικονομικούς υποστηρικτές, ενώ οι φορείς συνεισφέρουν, απλά, κάποιο χρηματικό ποσό, για να «βγάλουν την υποχρέωση».

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ πρέπει να κατέβουν, κατά την άποψη μας, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος Καβάλας και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να μιλήσουν με τον υπουργό εθνικής άμυνας. Το Kavala Air Sea Show, δεν είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία του Π. Γεωργιάδη, από την οποία κερδίζει οικονομικά εκείνος. Είναι ένα event, που συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης και στην τοπική οικονομία.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ότι οι φορείς και ειδικότερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ο Δήμος Καβάλας, δεν επιθυμούν να εμπλακούν περισσότερο, από την επιχορήγηση που δίνουν κάθε έτος. Πόσο καιρό, όμως, θα αντέχει ένας άνθρωπος να «τρέχει» για όλα τα ζητήματα που αφορούν ένα πολύ απαιτητικό και υψηλού επιπέδου θέαμα; Οι τοπικοί άρχοντες έχουν επαναπαυτεί στο φιλότιμο και το μεράκι του Π. Γεωργιάδη, ενώ μερικοί ασκούν και κριτική για τα οφέλη του show!

ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, η αξιόλογη διοργάνωση δεν θα συνεχιστεί για πολλά έτη ακόμα. Όταν ο Π. Γεωργιάδης ξεπεράσει το όριο της αντοχής, θα σταματήσει και το Kavala Air Sea Show. Η μεγάλη χαμένη, τότε, θα είναι η πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.