ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ εισβολής χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την ελληνοτουρκική μεθόριο στον ποταμό Έβρο, συνεχίζεται να εξυφαίνεται ένα οργανωμένο, κατά την άποψη μας, σχέδιο, το οποίο έχει στόχο την αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της Ελλάδας. Οι εμπνευστές και εκτελεστές του σχεδίου αυτού χρησιμοποιούν τα «κρυφά χαρτιά» τους το ένα μετά το άλλο και με μαεστρία κατευθύνουν τα πράγματα προς τα εκεί που επιθυμούν.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ χρησιμοποιούν ως «εργαλείο» και «μοχλό πίεσης» τον βαρυποινίτη τρομοκράτη και επαγγελματία δολοφόνο, Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έκανε απεργία πείνας, γιατί δεν ικανοποιείται το αίτημά του, να μεταφερθεί από τον Δομοκό στον Κορυδαλλό. Με τα «στημένα» επεισόδια, κατά την άποψη μας, στην Νέα Σμύρνη αναβίωσε η κακόγουστη αντιπαράθεση μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και των αντιεξουσιαστών, στην οποία συμμετέχουν και οι νεολαίες ορισμένων κομμάτων. Η τεχνητή ένταση μεταφέρεται στην κεντρική πολιτική σκηνή και, δυστυχώς, στον «ναό της δημοκρατίας», το Κοινοβούλιο, όπου οι πολίτες παρακολουθούν την καλοσκηνοθετημένη παράσταση με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό και τους επικεφαλής των κομμάτων της «αντιπολίτευσης».

ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ αυτό εντάσσονται, ακόμα, οι αντιπαραθέσεις για την διαχείριση της πανδημίας του covid-19, για τις σεξουαλικές-ψυχολογικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό (και όχι μόνο) χώρο και κάποιων οικονομικών σκανδάλων. Όλη αυτή η αναστάτωση έχει σκοπό, να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα, τα οποία βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή. Και για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, απαιτείται ηρεμία, νηφαλιότητα και ενότητα στο εσωτερικό της χώρας. Και σίγουρα, μία ισχυρή κυβέρνηση, που θα λειτουργήσει μέσα σε κλίμα πολιτικής σταθερότητας.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ είναι απάντηση σ’ αυτούς που σκοπίμως δημιουργούν ζήτημα περί πρόωρων εθνικών εκλογών, με επιχείρημα ότι η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να διαχειριστεί τις προαναφερθείσες προκλήσεις με αποτελεσματικότητα. Θα συμφωνήσουμε πως η κυβέρνηση χρειάζεται να δείξει περισσότερη στιβαρότητα στην διακυβέρνηση και να μην υποκύψει στο μικροπολιτικό συμφέρον. Δηλαδή, να εκμεταλλευτεί την σταθερή και με διαφορά πρωτοπορία που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις, για να προσφύγει πρόωρα στην κάλπη, προκειμένου να ανανεώσει την θητεία της.

ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ η συνέχιση της εσωστρέφειας, με την έναρξη ενός νέου γύρου πολιτικής και κοινωνικής αντιπαράθεσης, λόγω διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών. Αυτό επιθυμούν και επιζητούν οι εσωτερικές και εξωχώριες δυνάμεις αποσταθεροποίησης, για να υλοποιηθεί το σχέδιο που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.