ΜΕ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ.-HELEXPO βασικό οικονομικό στήριγμα, είναι σίγουρο ότι οι διοργανωτές του Thessaloniki Air Sea Show, πλέον, θα αφοσιωθούν στην βελτίωση της διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης που «γεννήθηκε» και «ενηλικιώθηκε» στην πόλη της Καβάλας, αλλά δεν «στέριωσε» για οικονομικούς λόγους. Αυτό επικαλέστηκε ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη, ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα από 40.000 ευρώ. «Δεν θα έβαζα τον Δήμο μέσα, για να κάνω ένα show», είπε. Ωστόσο, ο Δήμος Καβάλας χρηματοδότησε την κοινωφελή επιχείρηση «Δημωφέλεια», για να διοργανώσει το μεταλλαγμένο φεστιβάλ Cosmopolis την περίοδο της πανδημίας του covid-19, με πολύ λιγότερους θεατές και περίπου τον ίδιο προϋπολογισμό με το Kavala Air Sea Show. Αλήθεια, πόσες κρατήσεις έγιναν και ποια πληρότητα είχαν τα ξενοδοχεία της Καβάλας το έτος 2020, λόγω της διεξαγωγής του μεταλλαγμένου φεστιβάλ Cosmopolis; Πόσοι από τους θεατές των εκδηλώσεων ήταν από άλλες περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό;

ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ο δήμαρχος Καβάλας, τα οποία είναι αστειότητες. «Η Καβάλα δεν έχει ανάγκη να γίνει γνωστή από το show, πρέπει να γίνει και γίνεται γνωστή από την ομορφιά της, γίνεται γνωστή από αυτά που γίνονται και όχι από το Air Sea Show, για να μην τρελαθούμε», δήλωσε. Για να γίνει γνωστή η φυσική ομορφιά της πόλης, πρέπει να αναδειχτεί με κάποιο τρόπο. Το Air Sea Show ήταν ιδανικό για τον σκοπό αυτό! Και μόνο το οπτικό υλικό από τις πτήσεις των αεροσκαφών πάνω από την πόλη, που προβαλλόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειχνε εκπληκτικές εικόνες της Καβάλας σε όλο τον κόσμο! Γιατί, εκτός από τους χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο διεξαγωγής του Air Sea Show, υπήρχε μεγάλη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης. Έτσι έκανε η Καβάλα φίλους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Κι αυτοί οι φίλοι, είναι οι μελλοντικοί επισκέπτες, είτε για να παρακολουθήσουν το Air Sea Show, είτε για να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Καβάλα.

ΜΑΚΑΡΙ να γινόταν η Δ.Ε.Θ.-HELEXPO βασικός χορηγός του Kavala Air Sea Show και οι διοργανωτές να μην εξαρτιόντουσαν οικονομικά από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τον Δήμο Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας. Μόνο έτσι θα αντιλαμβάνονταν την σημασία της διοργάνωσης.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το ζήτημα ασφάλειας, που έθιξε ο δήμαρχος, στα χρόνια που πραγματοποιήθηκε το Air Sea Show, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό ατύχημα. Διότι, οι πιλότοι των αεροσκαφών είναι επαγγελματίες, έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια show και είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ιδιαίτερα οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Και οι ελιγμοί που κάνουν, γίνονται μακριά από την κατοικημένη περιοχή, είναι χαμηλού ρίσκου και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.