Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, το «Μουσικό Εργαστήρι Θάσου» παρουσίασε στο Καλογερικό του Λιμένα τις «Ιστορίες τραγουδιών». «Σε μία έκφραση αλληλοπεριχώρησης, τα τραγούδια έδιναν χρόνο και χώρο στα κείμενα, ενώ τα κείμενα, άλλοτε με άγνωστες πληροφορίες, άλλοτε με ποιητική διάθεση και άλλοτε με ασυνήθιστες παραπομπές, συμπλήρωναν και διεύρυναν την εικόνα του τραγουδιού. Έτσι, με την ουσία του λόγου και τη μαγεία της μουσικής, η εκδήλωση χάιδεψε τη μνήμη, ανατροφοδότησε τη συνείδηση και ζέστανε τη ψυχή των παρευρισκομένων.

Συμμετείχαν οι: Β. Μέτσικας (πιάνο-πλήκτρα), Κ. Κυρίτσογλου (κόντρα μπάσο), Γ. Βασακτσής (κιθάρα-τραγούδι), Α. Ζαγοριανός (μπουζούκι-τραγούδι-παρουσίαση), Θ. Ελευθερίου (τραγούδι), Β. Αγγελίδης (τραγούδι), Ελίνα Αναγνωστούδη (παρουσίαση-τραγούδι). Σύλληψη-κείμενα-επιμέλεια- ενορχήστρωση: Άγγελος Ζαγοριανός. Ήταν μία παραγωγή από το «Μουσικό Εργαστήρι Θάσου», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.