Νέα διοίκηση στο Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

0
14

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που περιλάμβανε και τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου. Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Το Δίκτυο συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, με σκοπό τη δικτύωση των φορέων κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα οφέλη της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, καθώς και την εκπροσώπηση των φορέων στις τοπικές και εθνικές αρχές. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν επτά Κοιν.Σ.Επ. και έως τα μέσα του 2017, με την εγγραφή νέων μελών, ο αριθμός διπλασιάστηκε. Στο Δίκτυο εντάχθηκε και ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης του τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας-ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο παρουσίασε τις δράσεις που υλοποίησε την τελευταία διετία και έδωσε τη «σκυτάλη» στο νέο διοικητικό συμβούλιο που εκλέχτηκε, το οποίο απαρτίζεται από παλιά και νέα μέλη ως εξής: πρόεδρος Αντώνης Κουτσούμπας (Κοιν.Σ.Επ. Επάρκεια, Ξάνθη), αντιπρόεδρος Λουίζα Σαλτσίδη (Κοιν.Σ.Επ. Θράκης Κίνητρο, Ροδόπη), γραμματέας Έλενα Γκώγκου (Κοιν.Σ.Επ. Ανθρώπου Φύσης, Δράμα), ταμίας Ιωάννης Ηλιάδης (Κοιν.Σ.Επ. Ergo Culture Human Traces, Καβάλα), μέλος Μιχαήλ Σωτηρίου (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας).

Οι δράσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των φορέων κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., μέσα από επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συνέδρια, καθώς και στη βελτίωση της συνεργασίας τους με τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις δράσεις του Δικτύου, μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/diktyokoinsepamth/, ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο diktyokoinsepamth@gmail.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.