Η πρόσφατη διαδικασία αρχαιρεσιών έφερε στη θέση του Προέδρου την Θεοπούλα Μπεναβίδου η οποία φιλοδοξεί να φέρει στην κορυφή τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου. Η ικανότατη Πρόεδρος έχει στόχους και σίγουρα με τη βοήθεια των μελών της διοίκησης και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας μπορεί  να καταφέρει πολλά. Στη θέση του Αντιπροέδρου ο παλιός γνώριμος από την θητεία του στην θέση του Προέδρου Λευτέρης Ταμπουρίδης. Καθήκοντα αναλαμβάνουν οι Χαρισμίδης Ιορδάνης Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Ηλιάδης Ταμίας και Δημήτρης Τσελεπής Γενικός Αρχηγός.

Η προετοιμασία της ομάδας και το αγωνιστικό μέρος είναι πλέον αυτό που έχει σημασία μιας και διοικητικά πλέον η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Οι στόχοι της ομάδας για τη νέα περίοδο δεν μπορεί να μην είναι κοντά στην κορυφή. Άλλωστε ούτε η ιστορία ούτε η δυναμική του Ακρίτα επιτρέπουν χαμηλότερους στόχους. Είναι προφανές πως η προσπάθεια θα είναι μεγάλη και οι στόχοι δεν θα ανακαταληφθούν εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.