-Στο δρόμο για τις εκλογές ο συνδυασμός του Γιάννη Κυριακίδη καταφέρνει την μία κίνηση μετά την άλλη και μάλιστα κινήσεις εντυπωσιασμού. Όπως η ανακοίνωση εδώ και καιρό του Δημοτικού Συμβούλου Σίγγου Δημήτρη ο οποίος έκανε γνωστό πως στηρίζει την Κίνηση Νέων. Στη συνέχεια οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Σίμου Γαλόπουλου εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου και ένας εκ των πολύπειρων στελεχών της τοπικής πολιτικής σκηνής.

-Η συνέχεια αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα αφού εδώ και λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που φέρνουν στο συνδυασμό των Νέων ακόμα περισσότερα και ενδιαφέροντα ονόματα.  Αρχή έγινε με το όνομα του Δημήτρη Σεφειρίδη που κάποιοι ήθελαν υποψήφιο και άλλοι «υποστηρικτή» του συνδυασμού. Το σίγουρο είναι πως όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στον «κύκλο» του συνδυασμού.

-Σε συνέχεια των παραπάνω οι πληροφορίες του διαρρέονται κάνουν λόγο για μία ακόμη πιθανή προσχώρηση ή συνεργασία (δεν διευκρινίζεται ακόμη) του συνδυασμού των «Νέων». Αυτή τη φορά ήταν το όνομα του Γιώργου Ζιμπίδη που προκάλεσε συζητήσεις  για το εάν είναι ή όχι υποψήφιος με το Συνδυασμό των Νέων. Βέβαια πρόκειται για πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο επί του παρόντος.

– Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο βρίσκεται επίσης στο γεγονός της «αποδοχής» ή μη των νέων και «πολύπειρων» στελεχών, από τη «βάση» της παράταξης που τους «αντιστρατεύτηκε»  στις προηγούμενες εκλογές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here